Microneedling met de SkinPen

Microneedling met de SkinPen

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen, ook wel, Collageen Inductie Therapie (CIT) genoemd. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen kan met behulp van de medische micro-needling behandelingen.

Hoe werkt medisch micro-needling?

Met medisch micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medisch micro-needling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Indicaties SkinPen microneedling

Een SkinPen collageen inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:

  • Anti ageing / rimpels en fijne lijntjes
  • (Acné) littekens
  • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur en/of grove porieën
  • Striae / striemen
  • Verslapte huid

Na de behandeling

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er rood uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvangt u 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen.

Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

Prijzen

SkinPen Microneedling gezicht incl. nazorgkit

€175

SkinPen Microneedling gezicht incl. nazorgkit kuur 3 behandelingen

€450

Microneedling met de SkinPen adviseren we altijd in een kuur van 3 tot 6 behandelingen te doen. In kuurverband kosten de behandelingen €150 per behandeling.
Wanneer u ook de hals of decolleté wilt behandelen is er een meerprijs van +€50 per gebied.

Maak nu een afspraak

Vul je gegevens in of bel/app: 06 36300512