Contact

Social media

Huidanalyse met Observ 520X

Huidanalyse met de OBserv 520X

De OBSERV 520X is het meest geavanceerde en complete huidanalyse systeem om de markt. Met de OBSERV 520X is het mogelijk om de huid van jouw gezicht op verschillende manieren te bekijken en vast te leggen. Zo weet je altijd precies hoe de huid ervoor staat. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken haarschep in beeld.

Met 8 verschillende lichtmodi kunnen we het gehele gezicht in 8 seconde haarscherp in beeld krijgen. Met 5 verschillende posities is het mogelijk om het gezicht van iedere richting te fotograferen. Door de geavanceerde technologie kunnen we iedere keer een zelfde foto te maken en dus ook perfect om het resultaat van een behandeling in beeld te krijgen.

Belangrijk! Om een zo goed mogelijke huidanalyse te maken is het belangrijk om de huid minimaal 3 tot 4 uur voor de afspraak te reinigen en geen serums, crèmes of make up aan te brengen. Ofwel de huid moet helemaal schoon zijn.

Na de analyse bespreken we de foto’s en stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op. Ook krijgt u de foto’s via de mail naar u opgestuurd.

Kiest u voor een behandeling bij ons, dan krijgt u de kosten van de huidanalyse als korting op de eerste behandeling.

Prijzen

Huidanalyse met de OBSERV 520X - 30 min

€39,50

Observ520X is het meest uitgebreide huidanalyse apparaat waarmee we gericht in de diepere huidlagen kunnen kijken. Daardoor zien we wat met het blote oog niet te zien is. Na de analyse krijg je een persoonlijk behandeladvies. Besluit je hierna om een behandeling te boeken dan krijg je de kosten als korting op je eerste behandeling!

Meet and Treat incl. OBSERV 520X huidanalyse en behandeling - 60 Min

€75,-

Tijdens de Meet en Treat krijg je een huidanalyse met de OBSERV 520X, een persoonlijk huid- en behandeladvies en een gezichtsbehandeling gericht op jouw huidtype en huidprobleem. Na de behandeling krijg je ook nog een goodiebag! Ook sturen we je de foto’s die gemaakt zijn met de OBSERV 520X met de mail naar je toe.
*De behandeling is als kennismaking en kan daarom ook maar één keer worden geboekt.